Click here for Myspace Layouts

Monday, 30 May 2011

29 mei (^^)

Salam semua ! hi ! korg ! buat at ape hah? humm. selamat mlm oke. huu. wei korg miss aq x? korg x rasa ke aq mcm xda 2 3 hari ni? well kan,mesti n pasti korg miss gila kat aq? haha :P
anyway. aq miss sngt kat korg !sumpah x tipu. mgu lepas kat tetiba je blog aq ni xbole nak on. xtau sbb apa. aq bukn reti pon bnda2 ni, haha then mintak tolong gila kawan2 aq. haha tp semua hampeh jea. >.<
n then hari khamis hari tu mintak sobri mmbe at FB tolong, then nasib boleh wei.. dy ckp email yahoo x bole nk bt untuk blog . -.- sokey. so aq mntak dy buat jea semua. aq just tgu n lihat. hihik
dengan bangganya lagi terharu blog da bole on kot. haha (excited wei) serius rasa risau gegila. pas hari tu tetiba blog xbole on. x gila wei? tetiba x bole. syg kot at blog ni, mmg x la. kalu aq nk buat blog lain. :)
thank oke kat sobri yg tolong aq tu, :)

oke, then hari khamis mgu lpas aq blik kmpg. sbb ahad ( 29.mei )  makchik aq kawen. >.< huhu aq yg excited lebih, haha serius. best sangt wei kelmarin. kelmarin la kan ahad ? sbtu mlm makchaik aq angkat nikah.. nmpak pakchik aq tu, relax je kot. seyes, humm ngan sekali lafaz je diorg da sah menjadi suami isteri, :)  humm. sorry aq xda jemput pon mmbe2 kat fb n blog., he. nnti aq kawen insyallah aq jemput korg k . >.< hahak. ckp balik sal makchik aq kawen. asa best sngt x tau npa tengak org kawen. bila jodoh aq nak sampai ni. hee >.< . mybe da lama uma nenek aq tu xda kenduri besar mcm tu.. sbb tu da ada kenduri asa best lain je.. n time sebelum nak kenduri tu name aq je asyik kena pgil kena buat keja, haha well la aq anak buah palig rajin dlm fmly tu oke. :) haha serius wei. ! humm then mmg sebelum kenduri tu mmg busy gila kot,xda msa nk  on9 ke ape.

humm. menantu baru n rakyat baru lam fmly sebelah mama aq , pakchik aq lah, huhuh (husben makchik) -.-' pakchik aq tu org pahang, ngee. jauh x? huhu Hairul Anuar name dy. serius ckp., aq suka ah cikanuar tu. sbb? sbb xsure la sbb apa. haha mybe sbb cara dy kot nan ank buah dy. dy oke ja, rajin solat . (well solat mmg wajib kan?) humm dy mmg oke nan aq n sepupu yg lain. just mybe dy mcm x boleh nak masuk lagi nan sepupu aq yg lain , ye la. dy kat fmly pahang, dy ank sulung kut. tp dy da ank ank buah 2 org x silap. n makchik aq da ada ank buah 20 org rasa nya, >.< , mesti dy mcm lambat  nk masuk. (wei korg msti bosan n boring lagi mengantuk ngah bc aq cerita kan?) haha jap la korg,. aq nk konsi cerita ja,, he

oke, tema majlis kelmarin merah putih. huh cantik x. huhu hum syg sngt sbb pic xdpt aq nk letak kat sini. hu mybe next time aq letak, :) humm nak tau x, time mlm makchik aq nk angkat nikah kan, kat kmpg la an., aq terjumpa mamat ni, serius aq mmg selalu jumpa dy kat FB, n aq mcm kenal la . serius kot . aq mcm trekejut gak la. mamat ni mcm aq kenal je, last2 tau x. rupa2 nya dy ni adik badek aq jugk kut, aq je x kenal. haha (teruk x aq?) huum mustakim name dy, n then kelmarin time majlis betlangsung. kami adk badik n semua sepupu sepapat, mmg ,merah semua la. mau tau la kan . tema merah. naik merah je uma nenek aq tu. hah.
then petg td baru blik sg,petani, n td time nak balik nenek tnya, ni bila pulak nk dtg ruma. he aq ckp , ''nanti la tunggu paksu kawen kami balik'' haha. biadap kan. haha. ngee.

oke ah tu ja yg aq nk ckp,ngee, busan x? haha , oke nak g melantak jap. lapar la. he. oke. n hpy holiday kat semua oke. al maklum la cuti sek kan. huhu :) n xlupa, nk wish selamat pengantin baru kat makchik aq. semoga bahagia selalu hingga ke anak cucu oke!  moga mendapat baby secepat mugkin  hehek. :)
bai.


2 comments:

nas said...

adehh.. bykne gne shortform
hehhee
selamat pgantin baru buat mak cik awak ea :)

Anonymous said...

nas : hehe. thz oke for wish . :)