Click here for Myspace Layouts

Saturday, 31 December 2011

1.1.2012





Morning all :D


oke. aku baru bangun tidur  tadi -.-'' 11.30am. awal kan? oke. 
aku wish. Selamat Tahun Baru dekat semua :D
hari ni 1.1.2012 ya. jangan nak buat lupa 
dekat semua?? er ye la dekat korg semua, yang still hidup and panjang umur ^^
kalau la korg nak tahu. umur aku untuk tahun 18 :D 
*sila jgn jelous ye



semalam ko sambut tahun baru dekat mana ?  aku dekat dekat rumah je.
malas nak pergi jauh2. dekat rumah aku pun meriah ><  diorg main bunga api .
so semalam mcm org hutan kejap. tengok je atas langit. :P sakit kepala2 aku -.-''
Semalam semangat giler menuggu pukul 12 :D  korg pulak? cer cite -.-''
sorg2 aku pun excited nak mmpos 


Btw rasa rindu giler dekat tahun lepas :( 2011. huhu
ada pulak bebudak dekat group at FB, minah tu cakap.
dy xda rasa pape pun nak masuk tahun baru 
nampak sangat dy tak perasaan. haha
arhh lantak dy lah..


Kesian kakak aku. dy dah balik KSKB Sg, buloh dy sambut tahun baru soreng2 la kot -.-''
katanya rommate dy xda . *mcm korg kenal pulak kakak aku kan . haha


Kalau dah tahun baru, semua benda akan baru kan? kan?
err umur baru, tarikh baru, makwe baru :P
nak rumah baru boleh mama? nak tukar motor boleh?
nak segalanya baru. mmpos  mak bapak aku nnti. haha



Oke. Happy New Year  ya semua. 
sweet 2012 <3



BYE






2011 tak akan dilupakan


  

Hi semua


   Asslamualaikum :D korg buat buat ape? korg sihat? huhu aku kurang sihat -.-'' dari malam semalam lagi, aku tak pasti kenapa tetiba tangan aku sakit :[  aku rasa lepas aku balik dari Kolam air panas tu -.-'' err tak faham la kenapa. haha. biar la. korg bukan kesah pun -.-'' btw lagi beberapa jam je lagi. kita akan menyambut tahun baru ^^ korg jangan nak buat lupa ya. and aku rasa + pasti semua manusia dekat bumi ni tahu yang esok dah nak masuk Tahun Baru 2012 :) 


   Sorang2 aku pun tengah rasa excited giler. and dekat rumah aku je, dah dengar org main bunga api with mercun :D semangat giler diorg. *bising nak mmpos tahu x? tahu x? magrib2 main mercun. er korang lepak mana malam ni?? hmm aku ingat nak pegi Penang sana. -.-'' mmg takda banyang2 penang japg. kawan2 aku semua busy. aku nak keluar dgn sape -.-'' dgn parents ? hmm mak aku xda ar. beliau pulang ke kampung -.-'' bapak aku semestinya kerja. tak da hari bapak aku tak kerja. huh kadang2 sampai aku tak tahu nak buat ape -.-''


    Seharian hari ni. aku ngadap lappy ja. lama2 mcm ni meletop lappy aku -.-'' . korg dah bersedia nak masuk tahun baru ?? aku tak tahu la. aku bersedia ke tak -.-'' aku tak boleh nak lupakan 2011. aku sayang kan 2011. mcm mcm hal , baik buruk terjadi time 2011. huhu sumpah syg gila :P *over je 


    Berdasarkan jam pada lappy aku. skrg pukul 8.40 pm. tinggal lagi lebih kurang 3jam 30 minit mcm tu nak  '' memasuki '' tahun baru :D ape ape pun. tahun 2011 aku tak lupe la segala yg terjadi time '' tahun ni '' sedih giler sbb 2011 da nak pegi :'D aku rasa kejap je masa berlalu. huh >.<''  *korg mengantuk ke -.-'



     Btw. bagi aku ar. tak cantik, tak elok, tak menarik, tak segala kalau ada perempuan keluar malam2 g lepak dengan pakwe ke, dengan boyfriend  -.-'' dengan mmber2 ke, sbb nampak macam .. macam - macam -.-'' tak tahu nak cakap. bagi aku buruk giler  kalau ada minah2 mcm tu tengah lepak mcm tu. tetambah bebudak bawah 18 -.-'' mak bapak diorg tak kisah ke ? oke mmbebel jap. aku lain la.aku lelaki. aku dah nak masuk 18 tahun depan. haha so.korg minah2 tak payah kot keluar malam ni. kecuali kalau dgn parents :) *korg mengantuk ke?




  oke bye  :)



says : bye bye 2011. sayang kau ketad2 (V)

Thursday, 29 December 2011

Last Episode T.T







Hi semua


        Oke korg nah tisu sekotak. tak payah nak nagis laju laju mcm tu. kau laki tak malu ker managis T.T er cukup lah. oke done sudah drama Tantang Dhia :D korg tengok tak tadi? tangok tak? tangok tak? *kay gedik jap, err sumpah aku tak tengok. haha. Kakak and mak aku tengok lah. aku busy mandi tadi dengan solat Magrib td. huhu korg, best sangat ke cerita tu -.-'' aku tak faham sangat ramai pulak lelaki minat nak mati dengan drama tu. Mybe sbb si Nora Danish and Zikir (Adi Putra) . wei kalau nak tahu Adi Putra tu Abg ipar aku taw. *sila jgn percaya 



          So ending tadi si Dhia tu mati? omggg . err asal boleh mati haa? aku dengar yang mak si Zikir tu jahat? tah la . Aku ada baca status dekat Fb je. haha. sumpah Excited gila vavi bebudak dekat Fb tadi. -.-'' after ni cerita apa pulak?? hmm. kalau cerita melayu. kalau last last last mesti lah ada yang mati la. then yang paling aku tak faham -.-'' kalau cerita seram melayu, mesti ada punya  watak si Bomoh -.-'' kenapa haa?



        Kalau cerita Indon. yang petang2 tu -.-'' mesti cerita dy pasal orang kaya vs miskin . Mmg xda benda lain dah. Tapi aku layan lah jugak cerita cerita dy. best ouh. haha





Anak ku bukan nak ku



 Olivia 



     Dan lain lain lagi. haha banyak siot cerita indon yang aku layan . huhu. tapi itu semua dulu lah. skrg xda masanya aku nak layan segala tu -.-'' TV pun jarang tengok sekarang . Aku suka cerita Hantu Indonesia :D korg kesah ke. haha  



bored je tempat ni -.-''


     Pukul 11 nanti. aku nak pegi situu. err sapa nak follow. sila angkat kaki ~~ err korg da pernah sampai situ?? haha oke. tu Kolam Air Panas Lengong dekat Baling Kedah. Dekat hulu sana , dalam hutan -.-'' Picture tu time pagi . sekor pun takda . cuba korg pegi malam malam. err manusia punya ar ramai -.-'' kadang rasa geli nak turun -.-'' selalu org pergi masak diri kat situ time pukul 12 malam - subuh ~





oke. bye 

Tuesday, 27 December 2011

2011 vs 2012



hiasan only


Morning semua ^^

hye guysss. hi korg semuaa -.-''

         Aku tak faham kenapa hari ini aku begitu semangat and happy semacam. huhu korg jangan tak perasan ye kita . ceh ''kita''. ye la kita semua manusia dekat atas muka bumi ini, yang staill panjang umur dimurahkan segala galanya dari Tuhan untuk terus hidup :D korg kena bersyukur tau. sbb korg dipanjangkan usia. semua orang tak nak mati kan? *soalan bodoh err semua nak hidup sampai berjuta tahun lagi . tapi apa apa pun semua itu Allah dah tentukan. kita just berdoa je. Ok. aku bukan berceramah dekat sini. cuma nak bagi tahu korg yang still tak faham akan lagi tiga hari kita akan masuk ke tahun baru, iaitu 2012  :)



       Rasa sedih sangat nak tinggal kan 2011. huhu. banyak hal yang berlaku pada tahun ni. tahun ni la aku taman persekolahan. aku menduduki SPM. berbagai bagai. aku rindu semua tu. korg yang still sekolah. baik pergi sekolah dengan ikhlas. HAHA. sbb nya nanti da habis sekolah menyesal tak sudah macam aku. aku menyesal tak gunakan waktu sekolah aku dengan sebaik nya. dan sekarang tengah gile nak pegi sekolah. *ape aku mmembebel ni -.-''



      Oke. err ape Azam korang untuk tahun hadapan ? dekat FB ade abg tu tanya. ape Azam aku -.-' sumpah aku tak tahu. haha. teruk kan? err bukan aku tak pikir. tapi tak tahu. -.-' hope tahun hadapan akan lebih baik and cermerlang dari tahun ini :) 



       Korang percaya akan kajian mengatakan bahawa Kiamat pada tahun 2012 ? oke takda pun dekan Al - Quran cakap mcm tu, and aku sikit pun tak percaya dengan benda mcm tu :)  tapi apa yang aku percaya. dengan ape yang aku tengok sekarang ni dengan apa yang berlaku sepanjang hari. berita tentang pembuangan Bayi semakin meningkat, and baru baru ini ada lelaki gay Islam berkahwin dengan lelaki orang asing . mybe tu tanda tanda kecil nak kiamat. Semua orang taknak dengan semua tu. Aku nak hidup lagi sampai tua. huhu tapi semua tu kita tak tahu kan. aku rasa takut pulak cakap pasal hal hal ni. hehe  Btw semua harap yang terbaiklah nanti . 


    

Okey . malam tahun baru nanti . kita hang out nakkk? kita pegi tengok bunga api. 
HEE kita pergi dekat Penang. Rancak giler :D 




bye bye 





Act picture ni sweet giler. cuba korg pandang dgn feeling :) 

HAHA 










Monday, 26 December 2011

Comment aku disalah anggap





Assalamualaikum 

     Selamat petang semua. Jam dekat lappy aku sekarang pukul 2.59 pm. tak tahu la jam dekat lappy korg. haha lantak laa. Korg sihat? da lunch? korg makan ape hari ini? mak korg masak ape? err oke. aku tak makan lagi. btw aku terlebih sihat skrg =='' then sekarang aku tengah pikir , pasal something. aku nak konsi dekat sini. korg kalau yang tak berminat sila pergi dekat atas kanan lappy korg  tu klik  




      Pepagi buta tadi, kakak aku da balik kolej. bapak aku yang hantar dekat Taiping , Perak. korg biasa dengar tak Taiping? haha mana tahu yang tak biasa dengar. haha. aku pun dah lama tak pegi. Semenjak kakak aku g masuk kolej dekat situ. aku tak pernah pergi pun lagi. lantak laa. bukan pasal taiping nak konsi dgn korg. haha. aku nak bg tahu kakak aku balik Kolej je. hehe



   Hari ini , hari dalam sejarah. sbb after subuh aku tak tidor :D kalau tak. lepas je habis solat. aku lipat sejadah terus pengsan dekat katil sampai pukul 11pg. Pagi tadi aku ada tegur sorg budak ni. aku rapat la jugak dengan dy. Then aku tegur pasal status dy. Aku tegur je kot. tak da maksud nak apa apa lah. just nak tegur je. dy buat status dy membezakan kebolehan antara lelaki and perampuan (pp) .. oke. fine la. mmg banyak beza antara lelaki and perempuan. contohnya .... korg pikir la sendiri . 



    Then aku tegur. sbb cara dy cakap tu mcm dy ''megah'' dengan kebolehan yang dy ada tu. dengan itu. aku tegur. tak payah nak buat status mcm tu, sbb semua manusia sama ja, just yang ada kelebihan tu anugerah la dari Tuhan . tapi dy tak faham ape yang aku tegur. then dia pegi buat status lagi . dy cakap fakta ke. lelaki and pp takda perbezaan =.='' nampak sangat dy tak faham ape yang aku cakap =='' lepas tu ada la kawan2 dy datang menglike status dy. lepas tu komen tah pape. oke budak Form2 aku rasa. budak2  lagi agaknya



      Korang faham tak ape yang aku tengah membebel ni? korg jgn cakap tak faham -.- penat aku taip -.-''
err hope korg faham lah. Bagi aku lah Tak payah nak buat status semua tu pasal Kelebihan, kebolehan, kekurangan ke ape benda la. nanti jadi benda lain pulak. Aku bermaksud tak payah nak membeza beza antara lelaki and pp. sebab nya kita ni manusia semua sama. Tak da beza nya nnti Mati masuk bawah tanah then jumpe dekat akhirat sama je. itu ikot pandangan aku lah. mybe kalau korg yang tak setuju dengan aku, its oke lah. semua orang ada otak. ada pemikiran. ada semua. cuma pandai guna atau tak je.



     Budak tu mcm tak boleh nak terima Komen aku -.-' manusia mmg EGO. aku pun sama ego jugak. tetambah dgn pp. Ego kuat nak mmpos. padahal aku yang tak betul . Nak ego pun bertempat lah. Dah letak status mcm tu. mesti la ada orang komen. ada org Like. nama pun Fb. tempat hantu mengLike buat kerja. cakap pasal LIKE dekat Fb. aku pelik betul dengan sesetengah org yang gile LIKE. pantang je org tu buat status, ada je dy LIKE. tah pape. Lepastu da status someone tu banyak org menLIKE .  after tu org tu akan secara tak langsung digelar HOT dekat facebook. tak faham aku =.=''



    Then lepas exciden tu. exciden yang pasal budak tu tak boleh nak terima teguran aku. Aku rasa suka hati kau la nak buat ape lepas ni  dengan wall Fb kau tu. :) aku just tegur. bukan nak menafikan ke nak mempertikaikan kan. tapi dah dy yang buat teruk lebih. *lupakan


oke lah. aku nak pegi melantak kejap.




kbye :)





Sunday, 25 December 2011

Hari yang membosankan -.-


Hi semua :)


Assalamualaikum and selamat malam :)
oke. aku tahu. korg sangat2 rindu dekat aku. haha
tak payah nak cakap aku tahu :)
btw hari ini sangat la bosan dalam hidup aku.
serius!!


Hidup aku untuk hari ini
just online, tengok Tv, chat dekat Fb, main game , makan, 
tak lupaa aku solat ye. haha 
*ada korg kesah?


lantak laa. tiap tiap hari itu la rutin nya.
pastu aku keluar tak ingat dunia. then tido.
err ya laa. aku still tak ada kerja sekarang.
yang org lain tengah sebuk nak dapat gaji
yang aku ni sebuk cari kerja T.T


gambar hiasan


family aku keluar. tinggal aku soreng je dekat rumah.
diorg pegi uptown  malas aku nak ikot 
diorg pegi Uptown dekat sini saja
bukan Shah Alam. haha
picture tu just nak bagi tahu Uptown je . hehe
Mak aku pulak ada Sabah skrg. tak sure balik bila :D



oke. itu saja untuk hari ini.  kita akan bertemu lagi =.=''




BYE . 



p/s : tahniah dekat bebudak cemerlang gemilang with terbilang 
 PMR 2011  :)

Wednesday, 21 December 2011

Interview , kerja , halal


abg2 and kakak2 ni nak pergi interview :)



Hye guys. selamat malam ya . korg sihat?  hope sihat la ya.. aku dekat sini tengah sakit gigi. sbb td aku pegi makan jeruk. kakak aku beli dekat mana tah. lepas2 tu sakit gigi. err sumpah tak makan da -.-' oke.  korg tengah buat ape? da makan? err malam ni ada cite best tak. huhu da lama tak tengok TV. 


penat sangat siang tadi aku and kawan2 aku pegi apply kerja. oke. sangat and banyak tempat kerja yang stay ada vavancy. so kami pergi je la buat2 ramah, n letak number hp. Btw esok aku nak kena interview kerja. hukhuk. *excited. aku tak da takut sangat. and kalau cakap nak interview . and esok aku tak tahu nak dress mcm mana  -.-'  nak kena mcm kakak2 and abg2 dekat atas tu ke -.-' *aku bukan nak keja office :P 


tadi kan. ada HR tu call aku. *terharu. dy cakap.  ada satu job dekat aku. err tapi jauh sangat la tempat tu. tadi aku g apply merata tempat. satu Sg, Petani ni kami pegi. -.-' and td HR tu cakap. esok dy nak aku pegi masuk keja o.O tapi aku mcm tak tahu lagi nak terima ke tak kerja tu. haha. gaji oke sangat. 1000++ . mybe bagi korg sikit kan? kalau dekat KL dulu 1000++ mcm 100 je kan? haha. 


memang dekat Kedah sini. gaji murah nak mampos. -.-' aku stay dekat sini, sabar banyak la . kalau aku dekat Rawang dulu. err tak tahu nak cakap apa. *abaikan . pastu tadi kakak HR tu bg aku 15minit ja untuk aku berfikir . then aku aku pegi call si firdaus . pastu aku ambik keputusan aku tak ambik kerja tu . *the end




*sumpah ni bukan result PMR aku :)


esokkk. 22hb. korg budak form3 , umur 15 tahun 2011. jangan nak buat lupa. esok result exam korg keluar. huhu Gud luck yaa. aku harap result korg tak da cemerlang mcm aku. haha . Semua orang kalau boleh. nak 8A, 9A.. tapi kalau tak dapat. tak payah nak down sangat.. SPM ada lagi. Result keluar pukul 10 pg esok :)



Kbye



Sunday, 18 December 2011

Timeline



Salam :)


 Hi semua. selamat petanggg. hari ni hari apa eh? errr lantak laa. aku tengah sakit hati sebenarnya. aku pegi apply kerja. berjuta kerja. berjuta interview pegi. tapiii -.-' tuhan saja yang tahu. :( *kay tipu . hee tak da banyak sangat tempat aku pergi . tapi. taktau la. mybe takdir aku. after SPM ni. nak suruh mati dekat rumah je. kalau aku nk keluar pun. duit tak da -.-' korg kalau ada keja untuk aku. silalah text aku. dekat fb ke. dekat sini ke. aku setia menanti oke. :D gaji kalau bole nak yang 1000+ laa. then bla bla bla *abaikan





Actually. aku nak cakap pasal benda lain . haha. bukan pasal keja ke apa. aku nak cakap pasal benda alah ni. alah pasal Timeline . alah yang dekat facebook (FB) tu. alah yang dekat wall tu .korg tahu? aku tahu. korg? alah yang dekat dekat situ tu lahh.  arr tahu punn  *letih explien -.-  . yang ni fenomena baru la dekat facebook sana. wall FB korg dah ''terjadi'' timeline tu? btw kawan2 aku ada yang excited dengan benda tu. tapi aku takda la rasa papa. saja ja. suka2 pegi klik untuk menjadikan wall aku terjadinya timeline .

dekat wall kita nanti. kita boleh letak mcm banner tau, yang blog la jugak. yang tu paling nampak menarik pun. haha. tapi ada jugak org tak suka dengan timeline tu.. ada orang cakap jadi semak laa. apa benda laa. bagi aku mcm biasa ja. mcm oke sikit laa. tapi aku tak pandai nak main FB la plak after pegi klik benda tu. T.T 


Aku ada dengar orang cakap kan.. orang yang cakap . bukan aku. diorg kata. 22hb ni semua wall FB korg akan terjadinya Timeline tu. HUHU *sila buat2 jerit . WHATTTT ??!!  aku memula mcm tak nak jugak tapi. aku rasa mcm ''cewi'' nak tahu pasal ni. haha. maklumla aku mmg suka busy and body sikit. haha :P


oke. aku tahu, korg amat sangat mengantuk dengan cerita pasal benda alah ni kan? *sila menguap ramai2. hahaha 




aku punya 



happy birthday dekat dy. hehe *malu nak wish 

haha. gedik je aku ni. btw selamat hari jadi  Siti Nurhanani :)

tengok sampai tiga kali aku cakap. haha *untungkan sapa dapat aku :P

haha. happy birthday yang ke 14 *err budak2 lagi :P

semoga bla bla bla 






bye bye ^^

Friday, 16 December 2011

Amat Tersangat -.-'


Hye guys!


 Morning semua  :D sekarang da pukul 12.14pm. korg yang belum mandi pagi. bawak2 la pegi mandi. btw hari ni aku bangun awal daripada biasa. haha aku  bangun tido td pukul 10.30 pg  selalu nya pukul 11pg  baru aku nak terjaga. *kesah  . 


selamat hari sabtu :) sumpah bosan sangat hujung2 minggu macam ni . aku nak hang out pun. mmbe takda. semua tengah busy plus sebuk berkerja . aku ja yang tengah goyang kaki kat rumah mcm anak raja . hujung bulan kalau duit masuk tak apa jugak. haha. aku nak ambik lesen kereta la pikir. tapi xda geng -.-' *masalah dunia. malu and segan nak pergi sorang2. lagipun aku drive kereta pun tak penah. haha :P 


hujung2 tahun mcm ni. korg n keluarga pergi holiday kat mana. huhu bestnya.. mmbe2 aku cerita , pergi holiday merata tempat. aku ja tak pegi mana2. mampos dekat rumah ni ja -.-' bapak aku busy bekerja mengalah PM . bapak aku polis. Polis mmg susah and payah nak dapat cuti -.-' *sila jgn bercita2 jd polis yaa. haha . kakak aku cakap. after SPM. kalau result aku tak berapa nak bagus * -.-  . kakak aku suruh aku mintak polis -.-. *kuasa pulak aku.  sumpah tak nak. tapi kat sekolah. aku aktif ja Kadet Polis. *bangga 


20hb ni mak aku nak pergi Sabah :) Mak aku pegi sorang ja -.-' *sabajala . aku n kakak aku n adik aku kena tinggal. bapak aku semestinya busy mencari rezeki . seminggu jugak mak aku nak pergi . yang kakak ke2 aku. dy da nak balik Kolej petang nanti. Isnin nanti da buma sem baru. *korg kesah?


actually aku tak tahu nak merepek apa hari ni . HAHA. saja nak buat entry yang bosan lagi tak da sapa nak view. hehe :D korg kalau nak datang kedah, datang la, nnti calling aku. aku tunggu. bosan la stay sini. *opss 
err nak balik Rawangg -.-' rindu dekat sana lahh . bila tahun pulak turun sana -.-' 



oke. korg bebudak sekolah. mesti tengah sebuk pegi shopping barang sekolah kan? maklum lah dah nak buka sekolah kan.. oke. aku rindu nak pakai baju sekolah. hee^^ kay la. aku nak pegi melantak kejap. lapar nak mampos. tak makan dari pagi td. sekarang da nak masuk time lunch dah . 




kejapp kejapp. gud luck dekat semua bebudak PMR 2011 yang nak ambik result minggu depan :) gud luck yaw dari abg senior. haha *geli pulak aku . tak lupa jugak dekat sepupu si Durrah Husna. hope result kau gempak nanti  :)



bye bye



p/s : korg dengar cita pasal best student melayu pertama  berkhawin songsang (gay) . *sila buat2 terkejut
mungkin ini tanda tanda kecil dunia nak kiamat ?

Tuesday, 13 December 2011

macam macam ~


Holoooo *ayat Tengku Fatin
haha

selamat pagi ya semua.
buat apa ja kalian semua.  baru bangun tido?
oke. aku faham sekarang cuti sekolah,
tak payah nak bagun pepagi buta kan? haha
kalau time sekolah pukul 6 dah bagun.
pukul 7 keluar rumah.
whatever lah.




btw aku dah tamat alam persekolahan. *ayat tak tahan 
sila jangan jelous
n kelmarin last paper untuk SPM :)
hehe 

tapi serius rasa tak best sangat sbb da tak sekolah.
weee
aku serius rindu dekat cikgu :) dekat clsmate aku :)
dekat cafe dekat koop dekat toilet -.-'
dekat pengetua  *apakah 

oke. rasa menyesal sbb selalu ponteng sekolah.  
tapi. aku xda selalu tak pegi sekolah.
dalam setahun sekolah. dalam 3 4 hari ja. 
sumpah :) *korg kesah ke 

suka gila time bahasa melayu
Cikgu Jalil Karim Khan :)
cikgu ni sumpah spoting habis.
kami dgn dy mcm kawan2 ja. haha

then teacher Zuriana .
teacher bahasa inggeris aku
aku selalu kena perli dengan teacher ni. -.-'

then time perdagangan .
cikgu apa tah . lupa da nama teacher ni. HAHA

then cikgu math aku. :D
weee aku sangat suka sangat dgn cikgu ni.
*i <3 math  (tahpape)

then time subjet science :)
aku suka science :)
hope  A+ la untuk SPM ni~

next cikgu sejarah . Pn Poh :)
cikgu ni suka excited . haha
*boikot sejarah 

dah la penat aku nak cita semua :) haha .
rugi gila sapa2 yang tak habiskan sekolah. *perli
 ramai sekarang  budak remaja 
yang dah tak sekolah. fakta .




yang ni tempat aku time exam SPM baru baru ni :) 
*bangga



yang ni pulak dewan exam kami :)
tempat aku dekat barisan 4 dari kiri dewan.
then 4 dari depan :)
*kesah


hari ni kakak  aku nak test JPJ .
hope berjaya lah.
btw td dy ada call. dy cakap da 'lepas' untuk dekat bukit n parking :)
gudluck yaa :D hee
*pepagi buta dy mintak aku hanta dy pegi PBE -.-'






oke bye  :)


Saturday, 10 December 2011

Abiya Soo



Morninggggg :D

Asslamualaikum semua.

selamat pagi -.-'
haha.. buat apa ja korg?
sudah makan ka? 
huhu. aku baru ja lepas makan.
tapi belum mandi . hehe
sumpah aku mmg malas mandi. 

oke. abaikan.

btw hari ni aku ada satu cerita ah.
korg sila  pasang telinga cepat :P


Buletin Utama TV3


sebelum tu.
korg rajin tak pegi tengok  Buletin Utama kat tv3 tu?
ahh. aku tak la selalu . jarang jugak. haha
btw. semalam ada  berita pasal makcik ape tah. 
kena tinggal tepi jalan  dekat dengan Merbok.
*korg tau ka Merbok tu kat mana?
haha
kalau tak taw. g buka google map :)


then. kesian siot makcik tu.
mybe anak dy yang tinggal dy tepi jalan dekat2 merbok tu .
hmm. then mereka jumpa dy dekat dalam UiTM Merbok. HAHA



fakta
 seorang mak boleh ja nak jaga sepuluh anak.
but
sepuluh anak tak boleh nak jaga seorang mak.




ABiya SOo
korang kenal? 


nama : Amira Abdul Rahim 
*nama femous Abiya Soo

umor : tak pasti

asal : Tanjung Rambutan Perak

pendidikan : budak Dip dekat UiTM Merbok.

masalah : sakit Otak



HAHAHA
btw. aku merapu ja tadi pasal makcik bagai tu :P
korg sila jgn  percaya kay. haha


actually si Abiya Soo dekat atas tu. senior aku.
haha.


semalam boleh ja dy pegi post picture dy tu. 
dekat wall FB aku. HAHA
oke. minah ni serius slumber bapak.
dy ada kisah ka org nak cakap apa?
haha. 
then. semalam sakit perut aku . sbb tergelak
tengok pic DP dy tu. 


arr. Abiya Soo. 
aku gurau ja kan? hahaha
tak marah kan? 
sumpah dy cool gila.


then semalam aku mintak dy letak picture tu
dekat Kad pelajar dy. hahaha
dy cakap. next sem dy nak buat,. haha
oke. aku akan tunggu :D



oke. aku nak pegi mandi. -.-'
*busuk bukan 



bye :)






p/s : masa untuk study !!!!

Friday, 9 December 2011

Study for last paper :)


Salam semua :)
selamat tengah malam -.-'
actually sekarang da pukul 12.39 am.
aku stay tak reti2 nak g tido.
btw aku belum mengatuk. 
sbb petang td aku da tido sampai magrib. haha





oke. aku berniat hari ni. :D
nak study ^^
almaklum la aku sorang ja yang belum habis paper untuk SPM .
kawan2 yang lain semua da horayy :/  *jelous tahap babing
err aku tak faham lah. kenapa. time aku nak study ja. 
*study la sangat 
haha. korg ingat aku rajin sangat ke. haha

then time nak study
mesti mengatuk -.-' 
kalau aku berfessbuk. 
takda pulak mengantuk -.-
haha sial ja kan?
sabajala 


korg buat apa tu?
da pengsan ke?
cuti sekolah. tak pergi mana2 ke?
ajak la mak bapak korg g makan angin -.-'
tahun ni aku xsure la nak pegi mana.
memandangkan paper aku habis lewat n lambat .
n kakak aku da nak balik balik kolej 17hb ,
sumpah bosan >.<


oke. sal kerja.
aku stay belum dapat. 
aku tak taw la bila tahun orang nak panggil aku -.-'


*abaikan 


oke semua. bye :)
 *nyamuk bejuta laaa >.<







p/s :wish me gudluck untuk paper last nanti . thank you :)

Thursday, 8 December 2011

OMG haa?


nak kerjaaaaaaa -.-'


ok. aku berasa amat kesal dan kecik hati *cewahh
sebab apa yang aku pergi interview baru2 ni
tak ada sapa pun yang call aku. -.-

OMG 

kenapa. aku tak layak ke nak buat keja kat tempat diorg --'
kenapa dan kenapa -.- 
err. tension pulak aku. da banyak hari tunggu siot 
sorang pun tak ada call aku. 
tak da  nak bagi tahu. yang aku dapat kerja.
untuk after SPM ni -.-

:(

 ke belum ada rezki aku .
ke..  arhh malas pulak nak pikir,
btw minggu depan aku ada paper last,
baik aku study .
*study la sangat kan.haha.


kawan2 aku smua da excited gila vavi.
nak pegi kerja -.-'
ok . aku jelous nak mati 


 dalam dua tiga hari ni . kalau aku jawab calling.
dengan penuh ramah lagi. siap Assalamualaikum. 
dengan sopan n santun -.-'
ya la. takut2 kalau manager yang call. haha  *mesra alam kejap 
but semua tu tak da.  xda pun manager2 mna nak call aku. -.-'


oke. lah. nak keluar jap. 

bbye  :)






p/s : korg ada keja untuk aku tak -.-






Sunday, 4 December 2011

Menunggu -.-'


motif ?


Salam semua :)
selamat petang yaw.
korg baru lepas melantak ke?
ok aku tahu :)


btw aku baru jew balik.
balik dr pergi mencari kerja *apakah -.-'
err aku cari untuk nak buat part-time nnti.
after habis paper SPM :)
aku stay ada satu paper jew lagi untuk  habis SPM ni.
hari ni  last paper untuk budak akaun :)
gudluck yaw :D


then td aku g cri kerja kat tesco, n merata tempat la. 
btw susah jugak taw tak untuk  nak cari kerja .
tadi aku pegi dgn si haikal ,ikmal, n low.
n kami just pergi interview, n bg nama segala .
 then just tunggu diorg call aku jew patang nnti.
nak terima or tak :D
so. aku jest menunggu jew. calling diorg
*excited




mmbe aku semua TERUJA nak g keja Pizza Hut  -.-'
*sumpah aku tak berminat nak berbakti dekat Pizza Hut. 
tak taw kenapa --'
n mmbe2 aku semua da dpt keja situ^^



sebelum g Pizza Hut td. 
kami pegi Kfc dulu.
n ada la terjumpa ex clsmate aku dulu
bdk amirul tuh 
dy tengah interview dkat situ.
sumpah. lama gila dy interview . 
tah apa abg tu tanya pun aku xtaw .


erm korg buat apa tuh? sumpah bosan >.<
paper last aku mggu depan. 
so minggu nak aku nak relax makcik kejap :P
*tak reti2 nak study.



td time keluar. jumpa bebudak science.
ya la. diorg da habis paper.
last paper diorg Bio , rabu minggu lepas.
*jelous nak mmpos >.<
si liyana, fisha ngn najwa :)
diorg pun tengok mencari2 kerja ~


oke lah. aku nak layan FB jap,

bubye :D








p.s : hp aku berbunyi^^
*ada msg jew =.='





Thursday, 1 December 2011

satu lagi. lagi satu :)


  
*tajaan GOOGLE 



Assalamualaikum :D

Selamat malam semua.
da tido ke? huhu 
btw hari ni rasa penat sangat .
 after habis paper perd n seni ptg td ^^

ptg td best la jugak main colourwater. haha *main sorg2
boring nak mmpus. diorg bg time 3jam tuk paper tu 
alahaii >.<  btw whatever lah
benda da lepas. usah dikenang.  *poyo


err. buat apa tu?
study ke. huhu almaklumla ada bnyak paper lagi SPM yg belum habis =='
sabar ja la. -.-'
btw paper aku akan ada 2mgu selepas ni pulak. 
*ingat aku nak study sngt ke 2minggu tu?


ok sekarang ni  semua org tengah busy nak g pangung wayang^^
*sumpah lama tak pegi
last aku pagi , time keluar dgn mmbe2 sebelum exam :D
n kakak2 aku pun nak keluar semata2 nak g tonton cita 

Ombak Rindu

yang aku ada tahu, cerita tu amek dr sebuah novel :)
patut la, ramai makcik2 n kakak, adik2 nak g tengok =.='


*sumpah aku sikit pun tak teringin nak pegi. haha


lantak ar, aku stay ada 1 paper untuk SPM ni.
bila tahun ar nak habis =.='

ok. tapi tak pa. SPM sekali seumur hidup :D


oke. lah


BYE =)

Monday, 28 November 2011

Nazmi Faiz Mansor


korg ada kenal?




boleh belah tak aku letak pic profile picture mamat tu?

Nazmi Faiz Mansor 

hahaha

tak boleh blah kan? haha


japg org cakap aku tergila kan mamat ni plak.
btw serius cakap. si Nazmi ni tengah HOT sekarang kat Msia ni.
*untunglah


kalau korg nak tahu sangat2 kan. haha
Nazmi Faiz ni sama umo dengan aku  je. so baya2 aku la. 
mybe dy tak ambik SPM tahun ni. or dy da ambik paper tahun lepas.
tah la. lantak dy la. aku just kagum (wahh) dengan bakat dy >.<
suka tengok dy lari-lari kejar bola. HAHA *tahpape
comel la tengok dy lari >.<'  *gile
oke. hope dy success dalam dunia bola sepak ni :)


*aku terharu la sebab dy sama umo dengan aku  HAHA
korg tak payah nak jelous 




bye :P





p/s : esok bebudak science da habis paper SPM :)
*cemburu gila babing

tak sedar diri :D


boleh blah tak?


Salam semua. selamat malam.
huhu. sekarang da pukul 11.46. :D
u all da pengsan ke? haha
btw aku tak ada rasa mengantuk langsung malam ni. wahwahh
boleh lah aku study malam ni. (la sangat)


ok. err korg buat apa je? 
onl facebook ke? huhu 
hmm.. btw sekarang ni aku belum habis paper lagi ..
stay ada 3 paper lagi tengah tunggu aku =='
bila xtau ar nak habis..


tapi bila pikir2 balik. mcm ok la. SPM sekali seumur hidup :)
tak mau la repeat2 nnti :D
aku da buat yg habis terbaik la, yg paper sebelum ni.
n nak nak lgi terbaik untuk nest paper.
(study tak pun)
hahaha


aku mmg tak sedar diri :P
aku ada paper khamis nnti.
subjet Perdagangan, Psv (p2)
aku study lah kejap Perd td, haha
mengantuk pulak -.-'
then datang onl. tak mengantuk pulak. haha :P


ok. untuk paper 2 PSV. diorg da bg soalan.
n semua soalan2 dy tah pape ja. (susah gila)
aku tak tau la nak buat yg mana nnti.
tapi
ada satu soalan,
ada masuk mcm soalan time aku final exam tahun lepas :D
aku mcm nak buat soalan tu ja.
contoh soalan dy,
kena buat budak2 main buih belon, kat pekarangan rumah 
*tak boleh blah je kan.
err sumpah aku xpandai nak lukis manusia *jujur
then aku ada soalan dy mintak buat kucing time tengah melantak.=='
lagi la aku tak pandai. hahaha


kenapa aku amek paper PSV ni =='
time awal tahun dulu. serius aku dgn mmbe2 aku
sepakat plus bersatu untuk taknak ambik PSV.
tapi last2 kena ambik jugak,
sbb paper ni wajib untuk kelas aku. *terpaksa
then kami kena buat segala mak nenek kerja kursus,
after tu aku mula rasa BEST pasal PSV.
then aku dapat 92% markah untuk PSV tu :)
(saja nak bg tau) hahaha
 untuk pengetahuan korg.
kami perlu mencari (cewahh) markah untuk exam ni.
just 40 - 50 sahaja untuk nak dapat ''A''
hebat tak?
*ada korg kisah


oke. la tak da benda nak cita hari ni. haha
bosan la. korg mesti mengantuk plus nak pengsan dgn entry aku kali ni?
haha.



selamat malam semua :)



Monday, 21 November 2011

miss u allll !!!! (over)




Salam semua..
ok aku tahu... korg rindu gila nak mati dengan aku !! 
haha!
huhu sumpah lama gila aku tak ONLINE. 
weeee mak aku da bayar internet >.<'
lalalalallaa


btw aku tengah exam sekarang ni... korg pun tahu kan 
sekarang tengah demam SPM.
huhu !!!
hari ni papaer PAI.. 
esok tak da paper.. so mlm ni nak relax makcik kejapp...
korg tak  payah nak jelous...

aku stay ada 4paper lagi....
waaa lambat lagi bhaiii nk habisss >.<'
esok lusa, rabu, paper addmath..
ko yang agak2 addmath time trial tu G.. bawak2 la g study.. HAHAHA
tak payah nak tengok bola...




weee malam ni Harimau Muda lawan gigit dengan garuda ~~
hope Harimau Muda menanggg then bawak balik EMAS kat akuu.. hahaha 
buat sekarang ni result 1 - 1 
huhu (korg tak tanya pun kan?)

sokay .. 

ok semua... da nak outt.. BYE!!

Thursday, 22 September 2011

ceterita =.=


Bini Biniku Gangster
TERBAIKKK!!

Salam semua:)
buat ape je? da makan?
huhu (caring siot)

btw aku stay onl fb n blog kat cc -.-
(huh tak tanya pun)
korg rindu entry aku tak? ^^
haha.

petang td aku keluar sama mmbe2 aku
aku g usya wayang
filem
bini biniku gengster
huhu best lah jugakk..  :)

sebelum nak keluar ,
aku kena popet2 ngn bapak aku 30minit,
then baru keluar ,, haha
hee baik pulak bapak aku td
dy bg duit minyak moto -.-'
weee thx abah .

bapak aku cakap.
org busy study nak exam.
yang aku busy nak g tengok benda alah tu .
._.

bapak aku cakap. hari ni last untuk aku keluar =.='

grr ahad ni ada bacaan Yassin :)
waris datang sek untuk bc Yassin dekat anak2 dyorg yg nak exam.
PMR, SPM, SPTM

then lepas tu makbapak dtg amek
result trial anak2 diorg =.='
grr
tak suka gila ~~~
then makbapak kena g jumpa cikgu2 matapelajaran -.-
apakah ? -.-


oke.


BYE




p/s : gud luck kat bebudak yang nak exam PMR. :)
#g baca bukuuuuuuu XD