Click here for Myspace Layouts

Wednesday, 21 December 2011

Interview , kerja , halal


abg2 and kakak2 ni nak pergi interview :)



Hye guys. selamat malam ya . korg sihat?  hope sihat la ya.. aku dekat sini tengah sakit gigi. sbb td aku pegi makan jeruk. kakak aku beli dekat mana tah. lepas2 tu sakit gigi. err sumpah tak makan da -.-' oke.  korg tengah buat ape? da makan? err malam ni ada cite best tak. huhu da lama tak tengok TV. 


penat sangat siang tadi aku and kawan2 aku pegi apply kerja. oke. sangat and banyak tempat kerja yang stay ada vavancy. so kami pergi je la buat2 ramah, n letak number hp. Btw esok aku nak kena interview kerja. hukhuk. *excited. aku tak da takut sangat. and kalau cakap nak interview . and esok aku tak tahu nak dress mcm mana  -.-'  nak kena mcm kakak2 and abg2 dekat atas tu ke -.-' *aku bukan nak keja office :P 


tadi kan. ada HR tu call aku. *terharu. dy cakap.  ada satu job dekat aku. err tapi jauh sangat la tempat tu. tadi aku g apply merata tempat. satu Sg, Petani ni kami pegi. -.-' and td HR tu cakap. esok dy nak aku pegi masuk keja o.O tapi aku mcm tak tahu lagi nak terima ke tak kerja tu. haha. gaji oke sangat. 1000++ . mybe bagi korg sikit kan? kalau dekat KL dulu 1000++ mcm 100 je kan? haha. 


memang dekat Kedah sini. gaji murah nak mampos. -.-' aku stay dekat sini, sabar banyak la . kalau aku dekat Rawang dulu. err tak tahu nak cakap apa. *abaikan . pastu tadi kakak HR tu bg aku 15minit ja untuk aku berfikir . then aku aku pegi call si firdaus . pastu aku ambik keputusan aku tak ambik kerja tu . *the end




*sumpah ni bukan result PMR aku :)


esokkk. 22hb. korg budak form3 , umur 15 tahun 2011. jangan nak buat lupa. esok result exam korg keluar. huhu Gud luck yaa. aku harap result korg tak da cemerlang mcm aku. haha . Semua orang kalau boleh. nak 8A, 9A.. tapi kalau tak dapat. tak payah nak down sangat.. SPM ada lagi. Result keluar pukul 10 pg esok :)



Kbye



4 comments:

eddy syrol said...

tahniah bekerja (~_~)
ok lah 100o+++ , kalau dkt sini..nak nanges je buat entry..huhuhu

Ziyyad Fahmi said...

hahaha. nak ngis sbb ape plak? err xdpt lagi pun keja bagai.. baru nak interview. haha :) thankyou ar :)

zatiey said...

huhu..buat yg terbaik mase interview nnti...kne tnjuk yg kite confident..:)


*seumur hidup, zatiey bru sekali di interview..mse mintak masuk maktab..ehhe:)

Ziyyad Fahmi said...

hehe, thankyou. ouh ye ke..