Click here for Myspace Layouts

Thursday, 29 December 2011

Last Episode T.T







Hi semua


        Oke korg nah tisu sekotak. tak payah nak nagis laju laju mcm tu. kau laki tak malu ker managis T.T er cukup lah. oke done sudah drama Tantang Dhia :D korg tengok tak tadi? tangok tak? tangok tak? *kay gedik jap, err sumpah aku tak tengok. haha. Kakak and mak aku tengok lah. aku busy mandi tadi dengan solat Magrib td. huhu korg, best sangat ke cerita tu -.-'' aku tak faham sangat ramai pulak lelaki minat nak mati dengan drama tu. Mybe sbb si Nora Danish and Zikir (Adi Putra) . wei kalau nak tahu Adi Putra tu Abg ipar aku taw. *sila jgn percaya 



          So ending tadi si Dhia tu mati? omggg . err asal boleh mati haa? aku dengar yang mak si Zikir tu jahat? tah la . Aku ada baca status dekat Fb je. haha. sumpah Excited gila vavi bebudak dekat Fb tadi. -.-'' after ni cerita apa pulak?? hmm. kalau cerita melayu. kalau last last last mesti lah ada yang mati la. then yang paling aku tak faham -.-'' kalau cerita seram melayu, mesti ada punya  watak si Bomoh -.-'' kenapa haa?



        Kalau cerita Indon. yang petang2 tu -.-'' mesti cerita dy pasal orang kaya vs miskin . Mmg xda benda lain dah. Tapi aku layan lah jugak cerita cerita dy. best ouh. haha





Anak ku bukan nak ku



 Olivia 



     Dan lain lain lagi. haha banyak siot cerita indon yang aku layan . huhu. tapi itu semua dulu lah. skrg xda masanya aku nak layan segala tu -.-'' TV pun jarang tengok sekarang . Aku suka cerita Hantu Indonesia :D korg kesah ke. haha  



bored je tempat ni -.-''


     Pukul 11 nanti. aku nak pegi situu. err sapa nak follow. sila angkat kaki ~~ err korg da pernah sampai situ?? haha oke. tu Kolam Air Panas Lengong dekat Baling Kedah. Dekat hulu sana , dalam hutan -.-'' Picture tu time pagi . sekor pun takda . cuba korg pegi malam malam. err manusia punya ar ramai -.-'' kadang rasa geli nak turun -.-'' selalu org pergi masak diri kat situ time pukul 12 malam - subuh ~





oke. bye 

2 comments:

Syaf(Along) said...

nice..tol gak..asal cite indo mst kaya vs miskin..hahaha..nice2!XD

Ziyyad Fahmi said...

haha tahu xpe