Click here for Myspace Layouts

Sunday, 25 December 2011

Hari yang membosankan -.-


Hi semua :)


Assalamualaikum and selamat malam :)
oke. aku tahu. korg sangat2 rindu dekat aku. haha
tak payah nak cakap aku tahu :)
btw hari ini sangat la bosan dalam hidup aku.
serius!!


Hidup aku untuk hari ini
just online, tengok Tv, chat dekat Fb, main game , makan, 
tak lupaa aku solat ye. haha 
*ada korg kesah?


lantak laa. tiap tiap hari itu la rutin nya.
pastu aku keluar tak ingat dunia. then tido.
err ya laa. aku still tak ada kerja sekarang.
yang org lain tengah sebuk nak dapat gaji
yang aku ni sebuk cari kerja T.T


gambar hiasan


family aku keluar. tinggal aku soreng je dekat rumah.
diorg pegi uptown  malas aku nak ikot 
diorg pegi Uptown dekat sini saja
bukan Shah Alam. haha
picture tu just nak bagi tahu Uptown je . hehe
Mak aku pulak ada Sabah skrg. tak sure balik bila :D



oke. itu saja untuk hari ini.  kita akan bertemu lagi =.=''




BYE . 



p/s : tahniah dekat bebudak cemerlang gemilang with terbilang 
 PMR 2011  :)

4 comments:

..cik gugu.. said...

online online online je~~ p mengaji nu.. lalala~

Ziyyad Fahmi said...

haha. mengaji apakah :D

Edy Fee said...

dekat je la ngan tempat kje aku.hehe byk jaket menarik tu.hehehe

Ziyyad Fahmi said...

ouh ya? uptown Shah Alam kew?