Click here for Myspace Layouts

Saturday, 31 December 2011

1.1.2012





Morning all :D


oke. aku baru bangun tidur  tadi -.-'' 11.30am. awal kan? oke. 
aku wish. Selamat Tahun Baru dekat semua :D
hari ni 1.1.2012 ya. jangan nak buat lupa 
dekat semua?? er ye la dekat korg semua, yang still hidup and panjang umur ^^
kalau la korg nak tahu. umur aku untuk tahun 18 :D 
*sila jgn jelous ye



semalam ko sambut tahun baru dekat mana ?  aku dekat dekat rumah je.
malas nak pergi jauh2. dekat rumah aku pun meriah ><  diorg main bunga api .
so semalam mcm org hutan kejap. tengok je atas langit. :P sakit kepala2 aku -.-''
Semalam semangat giler menuggu pukul 12 :D  korg pulak? cer cite -.-''
sorg2 aku pun excited nak mmpos 


Btw rasa rindu giler dekat tahun lepas :( 2011. huhu
ada pulak bebudak dekat group at FB, minah tu cakap.
dy xda rasa pape pun nak masuk tahun baru 
nampak sangat dy tak perasaan. haha
arhh lantak dy lah..


Kesian kakak aku. dy dah balik KSKB Sg, buloh dy sambut tahun baru soreng2 la kot -.-''
katanya rommate dy xda . *mcm korg kenal pulak kakak aku kan . haha


Kalau dah tahun baru, semua benda akan baru kan? kan?
err umur baru, tarikh baru, makwe baru :P
nak rumah baru boleh mama? nak tukar motor boleh?
nak segalanya baru. mmpos  mak bapak aku nnti. haha



Oke. Happy New Year  ya semua. 
sweet 2012 <3



BYE






7 comments:

..cik gugu.. said...

epy new year kepoh~

Nurul Nadiah Karim said...

selamat tahun baru!sambut dekat rumah lagi best apaa.ada privacy sikett :D

Ziyyad Fahmi said...

you t00 peberet :)


nurul nadian : ouh ya. btw selamat tahun baru juga ;)

Edy Fee said...

takan setiap kali tahun baru awek baru.hahahaha

Ziyyad Fahmi said...

haha. gurau je

syafiqakarim said...

happy new year.
time tuk cari duit juga ;p

[[ikanficha is nuraficha]] said...

lewat sikit lepak sini, hoi tahun baru kaw semua nak baru eh? melarammm betul.. hehe. by the way, selamat tahun baru bhaii
semoga kaw selalu happy