Click here for Myspace Layouts

Sunday, 18 December 2011

Timeline



Salam :)


 Hi semua. selamat petanggg. hari ni hari apa eh? errr lantak laa. aku tengah sakit hati sebenarnya. aku pegi apply kerja. berjuta kerja. berjuta interview pegi. tapiii -.-' tuhan saja yang tahu. :( *kay tipu . hee tak da banyak sangat tempat aku pergi . tapi. taktau la. mybe takdir aku. after SPM ni. nak suruh mati dekat rumah je. kalau aku nk keluar pun. duit tak da -.-' korg kalau ada keja untuk aku. silalah text aku. dekat fb ke. dekat sini ke. aku setia menanti oke. :D gaji kalau bole nak yang 1000+ laa. then bla bla bla *abaikan





Actually. aku nak cakap pasal benda lain . haha. bukan pasal keja ke apa. aku nak cakap pasal benda alah ni. alah pasal Timeline . alah yang dekat facebook (FB) tu. alah yang dekat wall tu .korg tahu? aku tahu. korg? alah yang dekat dekat situ tu lahh.  arr tahu punn  *letih explien -.-  . yang ni fenomena baru la dekat facebook sana. wall FB korg dah ''terjadi'' timeline tu? btw kawan2 aku ada yang excited dengan benda tu. tapi aku takda la rasa papa. saja ja. suka2 pegi klik untuk menjadikan wall aku terjadinya timeline .

dekat wall kita nanti. kita boleh letak mcm banner tau, yang blog la jugak. yang tu paling nampak menarik pun. haha. tapi ada jugak org tak suka dengan timeline tu.. ada orang cakap jadi semak laa. apa benda laa. bagi aku mcm biasa ja. mcm oke sikit laa. tapi aku tak pandai nak main FB la plak after pegi klik benda tu. T.T 


Aku ada dengar orang cakap kan.. orang yang cakap . bukan aku. diorg kata. 22hb ni semua wall FB korg akan terjadinya Timeline tu. HUHU *sila buat2 jerit . WHATTTT ??!!  aku memula mcm tak nak jugak tapi. aku rasa mcm ''cewi'' nak tahu pasal ni. haha. maklumla aku mmg suka busy and body sikit. haha :P


oke. aku tahu, korg amat sangat mengantuk dengan cerita pasal benda alah ni kan? *sila menguap ramai2. hahaha 




aku punya 



happy birthday dekat dy. hehe *malu nak wish 

haha. gedik je aku ni. btw selamat hari jadi  Siti Nurhanani :)

tengok sampai tiga kali aku cakap. haha *untungkan sapa dapat aku :P

haha. happy birthday yang ke 14 *err budak2 lagi :P

semoga bla bla bla 






bye bye ^^

4 comments:

Atiqah Zakaria said...

Alololo comelnyaaa awek dia. Hehehe :D

Ziyyad Fahmi said...

HAHA. btw dy buakn makwe ke makcik saya. ok :)

afdhalfikri said...

wah!! romantik gak penyer ...bbhahahahahaha....hatoiyai

Ziyyad Fahmi said...

haha :P