Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 13 December 2011

macam macam ~


Holoooo *ayat Tengku Fatin
haha

selamat pagi ya semua.
buat apa ja kalian semua.  baru bangun tido?
oke. aku faham sekarang cuti sekolah,
tak payah nak bagun pepagi buta kan? haha
kalau time sekolah pukul 6 dah bagun.
pukul 7 keluar rumah.
whatever lah.




btw aku dah tamat alam persekolahan. *ayat tak tahan 
sila jangan jelous
n kelmarin last paper untuk SPM :)
hehe 

tapi serius rasa tak best sangat sbb da tak sekolah.
weee
aku serius rindu dekat cikgu :) dekat clsmate aku :)
dekat cafe dekat koop dekat toilet -.-'
dekat pengetua  *apakah 

oke. rasa menyesal sbb selalu ponteng sekolah.  
tapi. aku xda selalu tak pegi sekolah.
dalam setahun sekolah. dalam 3 4 hari ja. 
sumpah :) *korg kesah ke 

suka gila time bahasa melayu
Cikgu Jalil Karim Khan :)
cikgu ni sumpah spoting habis.
kami dgn dy mcm kawan2 ja. haha

then teacher Zuriana .
teacher bahasa inggeris aku
aku selalu kena perli dengan teacher ni. -.-'

then time perdagangan .
cikgu apa tah . lupa da nama teacher ni. HAHA

then cikgu math aku. :D
weee aku sangat suka sangat dgn cikgu ni.
*i <3 math  (tahpape)

then time subjet science :)
aku suka science :)
hope  A+ la untuk SPM ni~

next cikgu sejarah . Pn Poh :)
cikgu ni suka excited . haha
*boikot sejarah 

dah la penat aku nak cita semua :) haha .
rugi gila sapa2 yang tak habiskan sekolah. *perli
 ramai sekarang  budak remaja 
yang dah tak sekolah. fakta .




yang ni tempat aku time exam SPM baru baru ni :) 
*bangga



yang ni pulak dewan exam kami :)
tempat aku dekat barisan 4 dari kiri dewan.
then 4 dari depan :)
*kesah


hari ni kakak  aku nak test JPJ .
hope berjaya lah.
btw td dy ada call. dy cakap da 'lepas' untuk dekat bukit n parking :)
gudluck yaa :D hee
*pepagi buta dy mintak aku hanta dy pegi PBE -.-'






oke bye  :)


9 comments:

Shafiq Hashim said...

Tahniah Sudah Habis Study..

Atiqah Zakaria said...

Alahai dia dah ahbis sekolah. Untunglah, kita dua tahun lagi. Tapi mesti nanti rindu gila-2 dekat sekolah :>

ziyyad fahmi said...

thankyou ya :D

MeeRole said...

Smpat lg amik gmba time exam..haha

ziyyad fahmi said...

heheh :D

Akmal Khalidah said...

Cehh, kenapa time cikgu perdagangan lupa nama dia? Hehehe. Btw, tahniah le dah habis sekolah. Kau masuk PLKN tak?

ziyyad fahmi said...

haha.. plkn? aku tak dapat . so tak payah nk pegi lah :) *happy

Afiqah Sanusi said...

Awak lambat habis spm eh? Amik sains pertanian ea?

Sy habis awal sekali.Haha (muka bangga)

Semoga keputusan kite and semua student batch 1994 dapat result with flying colours :)

goodluck!

ziyyad fahmi said...

haha. yup last paper sy sns pertanian :) oke. awk pun. gudluck ya. hope mcm tue lah :)