Click here for Myspace Layouts

Saturday, 9 June 2012

I'm back!

Hye guys,

Morning all, skrg baru pukul 1.53am. haha. korg buat ape je? dah tidur? maklumlah sape agak2 pelajar sekolah, silalah masuk tidur. kang esok tak bangun pegi sekolah.

Omg, rindu geng bffe, si Asraf & Anis.. diorg depat Uitm sana, huhu mcm jauh je, haha! tp tetap rasa sebak sbb diorg xde.*padahal baru je semalam diorg balik* and esok si Asraf & Anis dah nak mula class dekat Uitm mereka. omg sangat la jelous! Asraf dgn course OM dy, Anis course IM.. Gudluck korg! and Farrah myb pegi KPTM Bangi awal bulan julai nanti. dan aku akan pegi MMC with Syafie bulan Julai jugak. Waa tak sabar pun ade nak pegi study! kitaorg ambik course Management kott? dan aku akan pastikan aku dan Syafiee akan satu bilik nnti. Gile kau roomate sendiri bffe. mmg tak study lar cite dy.. haha!

Serius, rindu classmate dulu. dan sekarang aku dh tak kerja sbb nak ready pegi study bulan depan.. yang tengah dgr citer si Ikmal, Eyna, hasif, Yanty, sambung form6. semangat gile diorg nak pegi sekolah. haha! yang lain Hadif pegi Kolej ape tah, si Aiman tengah ade latihan dgn SUKMA, si Muhaimin dah masuk Uitm minggu lepas..yang lain xtahu lar. hope hidup lagi lar. HAHA :-D joke!

Lepas ni aku dah mcm tak de masa nak mengonline. myb busy study *konon*  aku mesti study betul untuk masa depan. ngeh3 tak boleh belah je ayat. haha!

Ok guys, take care dan selamat malam.


3 comments:

..cik gugu.. said...

study leklok ..

lurun namzar said...

do ur best. :)

Edy Fee said...

buk dh kumpul duit time cuti.haha blaja la plak