Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 20 March 2012

Hari ni, 21 Mac 2012


Morning All and Assalamualaikum :')

     Korg, aku hampir gila bila pikir pikir pasal nak ambik result. Tuhan je yang tahu, ape mood aku pagi ini. Hari ni, dah 21 mac weii, korg sedar tak yang hari semua bebudak SPM'11 tengah separuh nyawa menahan perasaan cuak gile babing ni. Ya Allah Ta Tuhan ku, jauhilah perasaan takut aku :( Semalam tetiba je aku rasa 'menyesal' tak taw lah sbb ape == mybe mungkin just perasaan je. tapi serius rasa cuak gila. aku tak pernah rasa takut mcm ni u__u 

 


    Bytheway hari ni Alhamdulillah sememangnya, aku cuti keje setiap Rabu. hoho rasa bangga jugak lah. HAHA sbb kawan2 aku yang semua keja ptg nnti. just geng2 aku je tak keje :P classmate aku ajak hang jap g. huhu you all aku tak de duit lah skrg. == sumpah tengah kering kontang :/ Dan kejap lagi, aku akan pastikan aku boleh menuntut duit dekat Cikgu Jalil aku, untuk subjet dy yang sememangnya aku Skor A. InsyaAllah. 

okay, bye


p/s : Hope Kejayaan menanti aku :)



1 comment:

Edy Fee said...

tuntut jgn tak tuntut..pokai la cikgu2 lepas ni.ehhee