Click here for Myspace Layouts

Saturday, 14 January 2012

Short -.-



Malam semua. hi guys -.-

hi korg, hi awk,  hi and hi  -.-''

btw hari ni xda mood gila gila punya.


omg 

tadi aku ada short duit -.-

RM 65.95 

mmg cuak gila ba**  punya.. ya ar. aku dah ah baru je kerja seminggu.

dah hari ni, tershort pulak sebanyak tuh -.-


lepas tuh. si kakak apa tah. dy boleh buat lebih kurang je dgn aku?

aku nk resigns esok boleh ?? er tension gila laa. aku malu dgn kawan2 aku 

aku dah rasa putus asa untuk keja dekat situ T_T




korg pernah kerja cashier ?

betul la cakap si eyra, banyak resiko lah kerja menatang ni -.-''

aku dah xnak kerja boleh?

lepas ni nak keja apa -.-'


lepas tu aku g lobi. dah nak balik. then pakcik tu bawak aku masuk bilik -.-''

mcm bodoh je. ko ingat aku panjang tangan sangat ke nak mencuri -.-

sedih weih -.-'' esok mesti aku femous kejap :P

btw sebelum aku guna kaunter tu. ada org lain jugak guna si kakak ape tah.. 

so mcm diorg mcm salah kan aku la. dah duit x cukup -.-'' kan aku pengguna last kanter tu

so kay. aku tetap dgn muka tak bersalah aku ^^ ye la. x pasti la. sapa yang salah . 


oke. ya esok aku keja pukul 11 pg. *eh ada korg kisah ke. -.-'


okbye  T.T

2 comments:

Edy Fee said...

ape kes smp ke boxer tu..hehehhe slmt bkrja yer

Ziyyad Fahmi said...

hahahaha tak tahu la -.-''