Click here for Myspace Layouts

Thursday, 23 February 2012

Nikahh nikahh :)



Morning all. 

Assalamualaikum,

Korg tak payah nak buat muka frust pagi pagi buta nii. haha btw aku sikit pun takde rasa pape after diorg kahwin. huhu -.- paksu aku mesti kecewa nak mampus dgn benda ni. Katanya Lisa awek dy . haha :P 

Btw semalam hari pernikahan si Yusri and Lisa. Sorry blog aku bukan blog gossip artis actually. Saje saje nak updates sal benda alah ni. Ye la, aku suka KRU . *ada kaitan ke -.-' Aku suka lagu Yusri yang Dekat Padamu .

 Aku suka lisa berlakon. tanya la filem ape dy main aku tak tengokk. haha :P yang filem Papa I love U tu je tak tonton lagi. takde masa nak g pawagam :P *dah lama pun cerita tu -.-

Btw hari ni aku demam, sakit kepala, rasa mcm nak mati je semalam :| japg aku masuk kerja kul 6. tak tahu nak pergi ka takk. Misi aku bulan depan nak diet. yeee berat naik. perut mcm nak buncit. ye laa. balik kerja makan. then tidoo. then makan lepas tu g kerja then makan then tido -.- tidakkkk

kbyee


p/s : Salam Jumaat ye semua :) 


3 comments:

..cik gugu.. said...

kepOh buncit *name baru :p

ZWAN SABRI said...

Jom pi gym jom.. :)

Ziyyad Fahmi said...

cikgugu : haha tak buncit punn lagiii :P ingat mcm dy ke


zwan : jummmm!