Click here for Myspace Layouts

Saturday, 25 February 2012

Short Rm46.00 : Gaji second dah masukkk



Salam semuaaaa :) 

Buat apee korgg. btw aku  baru je balik keja.. hoho aku ade cerita panas dengan cerita sejuk beku. korg nak dengar yang mana dulu =.=

Cerita paling hot, haha gaji aku untuk bulan kedua aku kerja dah masuk :) Meh la kikis duit aku. haha 
tengah kaya raya ni :P sengal je. semua orang happy nak mampus keja semalam. katanya sape akaun Maybank gaji dah masukkkk :) senyum sampai ke telinga semua :)) 

dan

Cerita sejuk beku aku. tadi aku short duit Rm 46.00 

SO?

Sumpah cakap. aku sikit pun tak 'kesah' dengan benda tu -.- aku dah pernah short lebih banyak dari tu sebelum ni. hehe aku dah rasa normal bila short duit sebanyak tu. Kenapa? Tesco nak tutup ke kalau  sorg Cashier short duit sebanyak tu. huhu :P then tadi manusia punya lar ramai datang shopping situ. Then aku naik Lobi. kena buat statment. dekat LPS tu. Statment tu untuk sape2 staff yang buat salah -.- salah ke?? okay then aku tulis la aku tak sengaja blablabla. then balik. Tadi balik dengan si Azreen. 

Okayy abaikan pasal benda alah tu. 

Err Gaji masuk? Esok confirm misen ATM busy punya. haha :P Esok aku kerja Pagi. pukul 10. So time macam ni act dah kena tido. tapi sesaje buat mcm esok keja malam -.- 

okay bye, dan Selamat Malam :)



p/s : Hope mimpi semalam akan jadi keNyataan time hari Ambik Result nanti, Amin :')

2 comments:

..cik gugu.. said...

wahh ptut la nak bli bb ;)

Ziyyad Fahmi said...

Ada kaitan ke? haha