Click here for Myspace Layouts

Wednesday, 31 August 2011

Hari ni 31 hb :D



Salam semua :)

Merdeka!! Merdeka!! Merdeka!!

wawahh semangat gile = =' hahaha. 

hi semua. buat apa tu? makan ketupat ke? makan kuat je korg ni. haha

btw sape yg dah mula puasa ''enam'' hari ni?^^ 

aku baru balik dR kampung. huhu best pulak aku raya kat kampung tahun ni^^

pagi raya aku at kampung mak aku kat Penang. 

pagi raya just ada fmly makndak aku, paksu aku n paklong aku. sokay :D

happy jugak^^ makbapak menakan yg lain semua balik esok= =' (ry ke3)

then pagi td balik kampung Alor star =.= huhu 

semua adik beradik bapak aku ade. best kot. duit masuk je pagi tadi <3 haha .sepupu sepapat aku ramai tadi^^ then g raya umah saudara mara adik beradik kat sana (Alor star) 

okey, hari ni hari Merdeka^^ aku rasa berbangga giler jadi salah sorg rakyat Malaysia^^ (ayat dalam TV)

aku kena sedar diri . tahun ni nak exam. tak payah nak raya sangat. kakak aku cakap ''dia ni kan (aku) kalau da raya tu bukan reti nak study sama, exam nak dekat'' 

sumpah cakap. aku dah lepas habis trial. raya taknak pegang buku ja,. haha (tak sedar diri)

btw Selamat Hari Merdeka semua,

jum nyanyii samea2^^



BYE




p/s : bagi alamat korg. nak g kutip duit raya~~ hahaks

4 comments:

c Kartun said...

aslmualaikum!! CK dtg nk raya!!

ziyyad fahmi said...

wkumslm.. hihi masuk la.. makan la biskut yg mak kita beli tu.. haha :) selamat hr raya

Aisyah Aina said...

mesti dapat banyak duit ni...bg aku sikit le...kasi alamat kau cepat!haha

sedih tahun ni duit raya aku berapa puloh je..uwaaaa T^T

ziyyad fahmi said...

aisyah aina : haha. banyak la sngt sngt -.-' eh aku stay sg petani.. dtg la.. lau smpai call je aku :)