Click here for Myspace Layouts

Thursday, 4 August 2011

nak beli BEG sekolah baru -.-'


Salam Ramadhan semua.

grr panas gile kat luar. -.-'

nak g bazarr pun xda mood. hehe

nak tau tak?

nak tau tak?

grr tadi kan. kat sekolah kan.tali  beg sekolah aku kan..

PUTUS LAH -.-'

hahahahahah!

beg buruk mcm tuh mmg tunggu masa jaa! -.-'

hmm. tahun ni kalau x aku guna beg galas coklat.

then baru2 ni ZIP beg tu ROSAK.. grr mybe sbb aku terlalu ganazz.

(beg tu aku guna dari form3 tau x? tau x? tau x?)

then serius sangat. rumah aku xda beg lain dah.-.-'

miskin kan aku. -.-'

beg2 galas tepi, hdbeg  kakak2 aku ada lah. -.-'

then aku guna beg kakak aku. colour hitam -.-'

(yang ni pulak beg kakak kau time dy form3 jugak)

hahaha kitar semula yaa XD

then tadi lepas ada perhimpunan apa tah kat dewan. -.-'

pegi2 kat beg, aku tengok tali beg tu putus. -.-'

grrr.

dalam hati '' grr abahhh. sabtu nii nak kuarr. g beli beg sekolahh grrrrrrr''

NAK BELI BEG SEKOLAH MCM NI JE NANTI.
 SENANG SIKIT. AKU MAIN TARIK JEE. :)


then time dah habs kelas tadi, pukul 12.50,

mmbe aku hadif dy cakap,

hang IKAT la tali beg tuh baru boleh galas -.-'

grr tanak aku. mcm budak2 ja. beg putus main ikat2.
nanti aku beli lain jaa. :P

haha!

then g kat moto n belahh .

oke. tu ja aku nak buat teruk ngn korg semua.

selamat bebuka yaa nanti. (tu pon kalau korg puasa la)
haha


BYE




7 comments:

farahin nasir said...

beg cm pic tuh, org tariklh, bukan tolak ha.. mmg jenuh la kalo nk menolak...huhuhu...

Anonymous said...

hahahahha ok. kita TARIK. NOT TO TOLAK. haha! :)

Edy Fee said...

beli jamnganj tak beli

Anonymous said...

HAHAHAH! ko beli kan kat aku boleh edy ? -.-

- abdul hadi abdul muti - said...

beli beg macam beg latop tu je. tahan lama. haha

IMANSHAH said...

beg sekolah ninja turtle kita pakai dulu

Anonymous said...

ha di : haha! beg laptop eh. hmm. mahal la beg tu .. XD


iman : hahahaha. pinjam yg ko sudah lah . bole kan? :/