Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 16 August 2011

mathematics grr


Salam semua. huhu

mesti lagi pasti korg rindu bapak kat aku?

haha. ok. jgn nak tipu.

tetambah bulan puasa2 ni kan.

tak baik tipuu

huhu

esok aku ada paper math

wahh math ~~

hahaha

bg kredit sudah la math aku tu

tnak la A. =='

kalu dapat A. math trial ni

mak aku buat rumah tebuka 3hari beturut2 raya nnti ^_^

'
mintak mak aku buat open house kecik2 mcm ni je jadi la =)

*korg jemput lah datang!

haha

da study tadi, acely dah nak zzzZZZz

grr rindu kat korg la. yg datang update ni.
(eh kau ingat ada ke or view blog kau!)

hahaks


ok



BYE



p/s : semalam excited gila babing. sbb dapat soalan spot  sejarah
dr azeda. azeda amek dr tution do re me
 haha bajet nak study soalan tu je untuk sejarah pg td.
then mmg selalu nya mmg masuk lah kalu pusat tution tu
harom satu soalan pun takda masuk tadi.
siall =='

3 comments:

NyNa said...

dax joho ea???

iksharizan said...

math? ape tu..ha3 :D

Anonymous said...

nyna : taktak. :)


iksharizan : mathematics :D