Click here for Myspace Layouts

Wednesday, 13 July 2011

Anak Tunggal

Salam semua ..

buat apa ja semua .? hmm aku stay rumah sorg hari ni.. (tak tanya p0n) haha oke. err mak abah aku xda.. huhu diorg pegi hanta kak aku daftar masuk kolej . pagi tadi diorg pegi .. dalam pukul 7 diorg dah gerak.. huu awal nya.. aku pun baru jek nak siap pegi sekolah..n aku pun xikot mak abah aku g hanta dy .. dy tu sapa ? kakak aku la..

hmm aku sekarang mcm dah anak tunggal . ^^ sbb ? semua adik beradik aku xstay kat  rumah .. aku ada dua org kakak. n sorg adikkk. kakak aku yang sulung 21 thun, study kat kskb sg.buloh .. so dy stay sana lah.. kalu cuti apa2 baru dy balik .. hoho n kakak aku yang kedua , yang mak ayah aku pergi hanta daftar masuk kolej tuh (Multimedia College) kat perak   .. hmm dy ni umo 18 thn.. dy baru jek pas SPM. setelah agak berapa bulan dy lepak rumah.. last dy kuar jugak dari rumah aku ni. hahaha kalu x. aku dengan dy la yg teman mak aku. huhu (ayat mcm bapak aku dah takda kan? ) haha abah aku ada lagi. abah aku polis. dy sangat lah sebuk ngn keja dy. abah aku keja at penang. mcm jauh sikit la dr rumah. aku stay sg.petani sekarang. huuh n adik bongsu dy  form 1. dy sek kat Kulim.. Mrsm Kulim. so dy stay hostel. n pun jarang balik .. huhu n sekarang tinggal aku ja ngn mak ayah aku at rumah . huhuhu mcm anak tunggal plak kan? 

best ke anak tunggal ?

xda kakak or abg , xda adik, xdak adik beradik la senang cakap. hmm org suka cakap anak tunggal ni

manja lah , belagak lah, suka buat kepala lah, kedekut lah, dll lah XD

betul ke?

btw. bg aku baik ada adik beradik lagi best . sbb? sbb banyak sbb lah :) mcm aku. ada kakak sampai dua. tapi aku lebih rapat dengan kakak aku yang sulung. n kami kan dalam adik beradik kami, xda yang stail nak panggil kak long ke, kak yung ke, kak apa2 lah. aku dengan kakak aku stail panggil nama jek. ok. just adik aku jek panggil dekat aku abg, n dekat kakak aku tu cakap kakak. huhu

actually aku pon xtahu apa motif aku membebel patang ni. =.=' aku sebenarnya just nak bg tahu, aku sekarang bagaikan anak tunggal .sbb kakak n adik aku semua xda kat rumah ,, nanti tinggal aku n mak abah aku jee.  hoho. tu ja. tak ada niat pon nak cerita panjang pasal adik beradik aku . hahaha. but.. yang dah bc tu. Terima kasih oke. :)

esok kan.. aku bakal dapat kan netbook percuma . huhuhu jelous x? hoho pagi kelmarin time aku dah nak mula kelas , dalam pukul 7.40 mcm tu lah. aku ada dengar, yang pakej netbook percuma ada lagi 35 tempat untuk student, ^^ 35 ? banyak kod ! tapi sebelum dah ada org yang dapat. huhu . n time PJK kami semua kena pegi padang. sbb nak PJ la kan.. tapi aku n mmbe aku, syawal nama dy . aku dgn syawal pegi terus bilik cikgu roslina. sbb cikgu ni yang punya kerja pasal netbook2 ni. hmm dah la hari tu aku xdapat =.=' n kali ni mesti aku akn dapat kan.. hmm.. n takut jugak cikgu tnya banyak2 sal gaji ayah lah. apa la kan.. n dah aku pegi tu nasib baik cikgu tu tak cakap bnyak. dy terus bg je borang n isi ! huhu tunggu lagi ! aku isi ahh . haha

syarat dy,
gaji ayah x lebih rm3000++ .
n dalam family dy xda yang dah dapat netbook ni.
(oke dua ni je yang aku ingat)

then, aku pandai2 lah cita, gaji ayah aku banyak ni,  rumah xda laptop la, xda mcm2 la aku cakap. punya la banyak aku kencing cikgu tu..dah punya  nak sangat netbook tu! hahaha ( berdosa kah aku? ) =.=' n esok aku kena pegi ambik netbok tu kat smk,tungku ismail yeah :DD

bye :)


1 comment:

IdaDoraemon said...
This comment has been removed by the author.