Click here for Myspace Layouts

Thursday, 14 July 2011

Rezeki :)

Assalamuailaikum semua!

selamat petang yaa... hari ni hari khamis, n 14hb :)
korg sihat ? hope sihat aja oke?
huhu
aku x pergi sekolah pg tadi ~
lalalala
form5 mcm aku pun stay tuang sekolah lagi kan?
aku ni xsedar2 ke dah nak exam!

omgg

trial dah nak dekat.
spm. akan tiba.
oke. aku tahu dengan semua tuh
btw aku tak ke selolah tadi,
sbb aku pegi smk tungku ismail.
aku pegii buat muka sekupang,
untuk ambik netbook percuma.
ACER kot ?
oke. aku korg tak jelous kan?
net book je pun kan?
=.=

yup aku pergi ambik tadi.
  pagi tadi punya la awal aku n abah aku pergi.
8.30 dah kuar rumah ~
padahal pukul 10 baru diorg nak mula bg benda alah tu.

sementara tak dapat lagi netbook tu,
aku pun usha2 la awek2 sek tuh
huhu boleh tahan. muahaha
oke. aku abaikan. tnak nnti diorg nak mintak numbe kau plak kan?
 haha omgg~

then dah dapat tu. aku pun ngn syawal otw nak blah lah
n selisih ngn budak sekolah tungku ismail tu,
minah mana tah,
tahu tak dy perli kami
'' wei balik ni online fb oke, add kami at fb yaa''
haha aku cool je. just senyum je lah :)

then aku pegi kat keta abah aku n blah dr sekolah tu.

n balik2 tu aku tunggu bapak lagi
aku selongka la netbook tuh.
oke. netbook tu boleh tahan laa. :)
kaler hitam. huhu
cakap Rain, hitam nampak kemas

btw . aku rasa bersyukur dengan pemberian netbook itu
thz kat yang tarlibat dengan pemberian2 ni.
n netbook ni abah aku nk bg dekat kakak aku ,
yang baru masuk kolej tu,
sbb dy nak study guna lappy .
but sekarang xda time lagi nak beli lappy at dy
oke xpa. kat rumah aku pun dah ada lappy. :)
aku sedekah je dekat kakak aku netbook tu. muahaha



TAJAAN GOOGLE
 netbook yang aku dapat SEBIJIK mcm kat atas ni ah ..
but ! netbook aku nampak BARU sikit dr netbook at pic tuh oke?
haha :P


bye :)




p/s : for Malaysia , gud luck for next game yeah ! :)


2 comments:

SyahmiFikri said...

mak aii.. bertuah la hampa budak2 sekarang..
kitorang harap beli sendiri laa.. hahaa

Edy Fee said...

ahhaa akin rajin la berblogging ye..haha