Click here for Myspace Layouts

Thursday, 14 July 2011

PLKN femous ^^

Selamat pagi semua.
hy assalamuaiaikum~
hmm awal gila aku online pagi ni.. hoho
almaklumla cuti katakan. muehehe
oke. aku tahu korg jelous dgn aku. haha

oke.
aku stay nak cakap pasal PLKN.
omggg!
plkn ni femous jugak eh. sumpah.
aku dah muak asyik dengar pasal plkn ni.
sbb?
aku xpasti.
n kalau korg tahu, aku tak dapat untuk join plkn untuk
siri 9/2012
oke. aku gembira dengan keputusan itu.

n kat fb aku ada jugak bc comment2
geng2 budak mna tah.
diorg pun tak dapat untuk ke plkn,
n diorg ckp, diorg sedeh la. apa la. mcm2 ah..
ada yang nak buat rayuan lah.
ouh, bg aku tak perlu lah,..
n dengar jugak tahun depan dr 3bulan stay kat hutan tu
diorg nak tambah lagi 3 bulan. so jadi 6 bulan ahh?

=.='

gila kot ?
sapa xtahu ha yang nak sangat duduk lama2
dalam kem tu =.=
n mmbe aku cakap. kalu pergi plkn ni nnti dapat
markah penuh untuk koko!
huhuhuhu
aku nak aku nak :DD
ngee. n mcm senang je lah nak pegi smbung study nnti kan?
kan nak masuk ipta ke mana2 la diorg nak markah koko
10% kot .. :)
hmm

btw. aku tetap tak berminat nak join plkn yang gila lama bapak tu.
bukan aku tak suka benda2 mcm ni.
aku suka sebenarnya masuk2 hutan ni,
pergi kem, jumpa kawan baru.. huhu best lah <3
tapi lama sangat la sampai 3bulan tu?
tak mcm buang masa ke?
kalu sebulan ke. aku dah pergi mintak rayuan dah ~
whatever. da tok Najib sarankan buat mcm ni kan?
lantak aah.

okey aa.. bye !


p/s : setinggi2 tahniah diucapkan kepada membe2 aku yg terpilih
mengikuti PLKN siri 9/2012.

to Ikmal farez semoga bahagia ya kat sana nanti.
 moga dapat bawak balik sorg awek dari mana2  hutan yg kau jumpa nnti.
yaa :)


2 comments:

Ana said...

kita pon tak dapat PLKN ! tapi nak pi sangat2 haha

Pwincess sarah said...

kite dapat...huhu...betoi kew dye nk pnjangkan lagi tempoh kat sane...ermmm..mane boleh ...lau nk pnjng an agi alaun kat sane.. bagi la RM600 huhu...x berbaloi..haha...x dpt nk smbung study lalau lame sgt cam too bek msuk askar jew trus..huhu