Click here for Myspace Layouts

Wednesday, 27 July 2011

Sayang hang lah yanti !!!!!!!!!! :(

Salam semua. huhu rindu aku la tu. oke aku tahu.

haha! oke.  acely aku tengah badmood ni. grr

aku ni mcm perempuan plak kan suka badmood2. haha

oke, pg td aku pegi sekolah awal lah. 6.55 dah gerak dr rumah. then dah sampai sekolah dah naik kelas, syawal mmbe aku, dy ckap yanti exciden. =.= aku mcm dengar x dengar ja. pikir exciden biasa ja.sbb yanti mmg minah rempit. bawak moto mcm ribut .. xpa la. then naik kelas. pastu heboh satu kelas yg yanti exciden. aku pun buat busy body la g amek tahu. ya aa mmbe aku. aku ingat lagi kelmarin kami sembang2 kat kelas time waktu rehat. yanti mmg selalu happy la. dy hantu gelak kat kelas. kalu gelak ja mcm org gila ja org tengok.

pastu dah2 heboh, hadif cita , dy tengok yanti exciden tu. sbb yanti exciden depan taman dy .

n balik sekolah pukul 1.10. terus aku g call zuliana. sbb yanti exciden tu time OTW nk g amek zuliana . n zuliana kat hosp time tu. zuliana ckp yanti dah sedar . n zuliana mmg org gila la menagis kat tempat yanti exciden pg tadi.

n ptg td pukul 5.30 kami pegi tengok yanti.. ifa, hanis, hadif, fauzi, syawal, firdaus . kami pegi la melawat dy..

n sebelum kami pegi tu. ummi call. ummi budak kelas sastera. dy cakap satu kelas dy heboh yang yanti meninggal. OMG .

not la umi. yanti stay ada. aku xpecaya kalau yanti dah xdak. pastu aku g call zue . zue cakap mana ada yanti stay ada. aku mmg syukur sangat2 . mmh xbole terima la kalu dy dah xda , tapi apa pun bole jd kat yanti. sbb dy exciden agak teruk la. :(

n kami pegi. dy duduk wad kenanga 2. n dah jumpa wad dy. serius la xpecaya dy mcm kritikal sangat! wayar biru bersambung2. tp dy stay oke lah.. pastu zue bg tau dy yang kami dah sampai.

sebelum tu kat hp td, zue cakap yanti xbole nak tengok aku. then dy menagis.

aku rasa sedih gila la! aku rasa mcm lain jaa. xpernah aku g hosp melawat org sakit2 sangat2 ni. sebelum ni tokwan aku meninggal sbb exciden jugak, tp aku xsempat nak g tengok tokwan aku kat hosp. dy dah xda. 
yang ni kawan aku pulak . oke semua tuu mmg dugaan Allah. aku kesian tengok mak dy. yanti anak bongsu. anak perempuan sorg plak. 

n td kami time nak balik. aku sempat lagi sembang2 dgn dy. dy siap bole gelak lagi... aku tau dy kuat. tp kami tau jugak yg dy rasa sakit sangat. tengan kanan dy tergeliat, tulang apa tah kat  bahu kanan dy  patah. then kepala dy ada jahit .. dengar mcm xteruk sangat kan?? tp try korg pegi tengok., grr

td aku bg tau dy, minggu depan kami pegi lagi. nak g buka puasa dengan dy. huhu. n aku sayang dy lah. dy kawan aku. dy suka happy ja kat sekolah.

kat fb pun dy ada cakap. dy nak jumpa kawan2 lama dy . kalu umur dy panjang dy akan jumpa la. hmm~

aku sayang hg ya yanti, kita kawan kan. aku sedih tengok hg jd mcm ni. walaupun aku baru ja rapat ngn hg. hg take care tau ! best boleg gelak dengan hg td, sempat lagi kan hg buat lawak. huhu aku tau hg kuat. n zuliana mmg akan jaga hg. serius td aku mcm nk g jaga hg ja yanti! aku rasa xmau balik ja. aku nk tengok hg, tp mmg xbole lah sbb esok sekolah :(

oke.

BYE

2 comments:

aren si OPAH said...

teeeeeeeeeeeeet , haha . AS-SALAM (: just wanna say nanti kim slam kat yanti tu okay ? (: moge dia cpat smbuh . cuz mase dah suntuk for the exam ^^ bykbyk doa utk dia ye . cuz itu yg terbaekk (:

Anonymous said...

tq opah :) insyaAllah :)