Click here for Myspace Layouts

Monday, 11 July 2011

Sumpah Malas -.-

Assalamualaikum semua ..
hoho penat balik sek xhabis lagi XD
buat teruk jek kan? =.=
okey2 .. aku sememangnya suka buat teruk.

err korg buat apa jek petang ni?
tidor kea? hoho (dasar kuat tidor kan?)
haha

huhu tadi time nak balik sekolah,
n mmbe cakap
petang ni ada kawad -.-'
ngee sangat lah malas nak pergi nnti :(

pukul 4, semua dah kena ada sana
kat sana tu kat mana?
kat sekolah jah .. kat mana lagi =.='
okey. aku tahu jam melayu ..
cakap jek pukul 4..
pukul 4.30 baru nak mula kawad tu nanti -.-

tapi sumpah aku rasa malas sangat nak nanti
hmm sekarang dah la busy gila
menaip kerja kursus SPN tu
pastu nak bt HW lagi (buat la sangat)
HEE XD

then balik sekolah tadi hasif hanta. :DD
ngee. sebelum dy blah dari rumah aku
dy siap pesan lagi ..
petang nanti p tau kawad =.='
err
aku dengan semangat nya
yup. aku pegi nanti :))
oke.

sumpah aku 50 50 jek nak pegi
aku ni kan ,
sal kawad pon duk buat teruk2 kan..
nak pergi2 jek lah ..
xnak sudah ^^
hmm aku akan rasa bersalah pulak xpergi nanti -.-'

esok kat cls mesti si hasif akan tanya

''ziyyad kenapa x mai kelmarin''

errrr 

'' =.= ''

btw aku sekarang still semangat lagi nak masuk kawad
untuk Hari Koko nanti ..
20 hb.
semua dijemput hadir :)
korg xmalu datang lah :)
n malam tu pulak ada WAYANG !
huhu aku dengar cikgu cakap ada wayang ! teruja kejap lah :DD

WAYANG KULIT DAA :-/

xpasti nak pergi ke tak .. mmbe2 semua nak pergi ..
diorg suka buat teruja n buat mcm xbiasa tengok.
actually aku pun xbiasa tengok sebenarnya :)
haha. tapi xda teruja mcm mmbe2 aku ..

pape pon..  tahun ni , tahun last aku sekolah :]
so aku kena la buat giat sikit tahun ni, buat pulun2 sikit .. :D
hak2.. okey ,, bye:)

3 comments:

Edy Fee said...

haha kawad petang2 mmg mals pagi..tambah lagi duk asrama sebab wajib g
hurmm final year..layan je bro

aren si OPAH said...

buzzz . opah pongg malas meyh mao pegi kawad . sebolehboleh ckp kat ckgu tanak masok . haha . akhirnya ! :D eh eh ! PULUN TU APAAAAAA ???????/

Anonymous said...

edy : haha.. hmm mmg stay hostel semua kena ... xbole nak lari kan?

opah : haha.. tahu xpe... hmm pulun tu apa?? pulun tu pulun la.. haha