Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 12 July 2011

PLKN . perlu ke ??




Selamat petang semua.. :DD
hi semua ... buat apa jek semua ?? sihat x sihat x??
hohoho
kalu yang tak sihat pergi2 la bawak makan ubat
yang sihat tu alhamdulillah oke:)
^_^

perasan tak? aku mcm over happy petang ni?
huhu
korg nampak x loga PLKN kat atas tu ?
ce tengok .. ngee
aku rasa takut sangat nak tahu,
adakah aku dapat ke tak untuk join
KEM PLKN untuk tahun depan =.=

okey. tadi kat fb kecoh cakap pasal plkn ni ..
aku tak ketinggalan la.. untuk busy body untuk amek tahu
tentang hal ni... aku mintak mmbe aku yang chek
adakah aku ke tak =.='

dan sesungguhnya aku sememangnya tnak pegi
kem kem selama 3bulan mcm ni XD
bagi aku sangatlah buang masa untuk pegi duduk kat kem
selama 3bulan ... huh
SUMPAH TNAKKKK!!!

xtvt kat plkn.. yang aku tahu  la..
ada kawad.. ada study at cls.. ada main air..
ada masuk hutan n ada dll.
(semua yang aku tengok kat tv la)
haha.

n ada aku dengar kan tahun depan .
semua student form5 tahun ni
WAJIB untuk join plkn..
tapi ada jugak yang cakap..
kalu ada adik beradik kita yang dah dapat.
kita xakan dapat lagi untuk join benda ni.

actually kakak aku dah dapat lastyear..
tapi dy xpergi pon aku tengok ..
n sampai dy nak masuk kolej pon.. surat ke, apa benda lah
berita tentang plkn xdengar cita .. huh

oke.. aku sangat la berasa amat sangat gembira
sebab aku xdapat untuk pegi join kem LAMA2 mcm tu =.='
aku mintak mmbe chek td.. huhu

ZIYYAD ANDA TAK TERPILIH
bla bla bla

yess! aku xdapat .. tuhan je yang tahu bertama gembiranya aku!
lepas spm.. aku dah ada plan nak bt 4time...
huh bole jek buat duit . dr aku pegi join plkn tu
setakat 3bulan just dapat bapa ratus jek
huhu

btw. terima kasih tak terhingga kepada pihak
plkn yang tak memilih aku untuk join kem tersebut.
sekian. terima kasih .

bye semua.




2 comments:

Edy Fee said...

haha mmg tak la berapa best g plkn...
duk umah 3 bulan tu mcm2 boleh buat
aku g dulu pon tesion gle..
tapi at last ok je la

Anonymous said...

ouh ye ke.. kau pegi ke plkn ? huhu mesti best kan? hoho hmmm.. aku bukn xminat kem2 ni.. tapi! kem ni lama sngt la 3buln.. serius buang masa..... huu